بسم الله
بر طبق احادیث و روایات موجود از ائمه اطهار آوارخوانی زنان در صورتی که مرد نامحرم صدایشان را بشنود حرام است. و همچنین برای مرد یا مردانی که به آواز زن نامحرمی گوش بدهند حرام است. آواز خوانی اینجا منظور با صدایی غیر از صدای معمولِ صحبت کردن، متنی را زنی بخواند. در همین صحبت کردن معمولی اش هم، طبق آیه قرآن در سوره احزاب خداوند می فرماید زنان به گونه ای سخن نگویند که باعث ایجاد مرض در دل نامحرمان و بیمار دلان شود. در سوره احزاب خداوند می فرماید: ای زنان پیغمبر شما همچون سایر زنان نیستید - اگر پرهیزکار باشید - مواظب باشید که در سخن نرمش زنانه و شهوت آلود به کار نبرید که موجب طمع بیماردلان گردد. به خوبی و شایستگی سخن بگوئید(سوره احزاب/آیات 32 و 33). این حکم سخن گفتن معمولی اش است. حال خواندن متنی چه به قصد و نیت ریبه و لذت، چه با عنوان مرثیه خوانی و چه با عنوان مولودی و یا مداحی توسط زنان اگر مردان نامحرم بشنوند هم برای زن و هم برای مرد حرام است.
در تیتراژ پایانی سریال مختارنامه که خانمی به اصطلاح لالایی می خواند حکمش بماند بینکم و بین الله و از مرجع تقلیدتان هم سوالی بکنید!!!!! اما بعد، اخبار 20:30، تاریخ شنبه 6 آذر بسیار جالب و عجیب و سوال برانگیز بود که با خواننده آن لالایی کذایی توسط ریاست صدا و سیما مصاحبه می شود و در حالی که صحنه هایی از قسمت های مختارنامه و همزمان مصاحبه آقای ضزغامی با این خانم پخش می شود به طور واضح، صدای مرثیه خانی به قول خودشان یا همان آوازخوانی یک زن هم ملودی آن تصاویر است.
حرام حرام حرام است.....
چون آن خانم عرب است پخش صدایش به همراه تصویرش و شنیدن لالایی گیرم که مرثیه باشد؛ توسط میلیونها مرد نامحرم حلال شد؟ یا چون چادر به سر کرده و حجاب دارد شنیدن صدایش حلال است؟ یا چون عده ای گفتند آن لالایی کذایی را یک خواننده زن نامسلمان خوانده برای اثباتش که نه مسلمان بوده پخش تصویر به همراه صدای ایشان حلال شد؟ یا چون سریال مختارنامه صحنه هایی از کربلا را به تصویر می کشد، و یا یک سریال مذهبی است که صدا و سیما هشت سال روی آن کار کرده و پروژه مهمی بوده، اینگونه صدای زنی را پخش کردن و شنیدنش حلال است؟؟؟؟
به عنوان نمونه پاسخ حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید، به مساله آوازخوانی و شنیدن صدای زنان
1ـ اجراى آواز بانوان به صورت تک خوانى و هم آوایى چه حکمى دارد؟
2ـ پرداختن زنان به موسیقى و آواز تا چه حد مجاز مى باشد؟
3ـ آواز بانوان به چه نحوى و در چه مکانهایى مجاز مى باشد؟
4ـ آیا پخش و انتشار موسیقى و آواز بانوان مجاز است؟
پی نوشت:
_ علاوه بر همه ی اینها حجت، نظر و فتوایِ مرجع تقلیدِ هر مسلمان است.
_صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
_گاهی وقتها برای خواندن یک متن و جذب مخاطب، تیتر جنجالی(تیتر قبلی) نیاز است.