بسم الله
دارم می بینم صحنه رو. می بینم تجهیز رو. می بینم صف آرایی ها رو. می بینم دهان های با حقذ و غضب پوشیده شده و دندان های با غیض به هم فشرده شده رو، علیه انقلاب و علیه امام و علیه همه ی این آرمان ها و علیه همه اون کسانی که به این حرکت دلبسته اند. چه بکنم اگه کسی نمی بینه؟
در حوادث فتنه گون شناخت عرصه دشواره. شناخت اطراف قصه دشواره. شناخت مهاجم و مدافع، ظالم و مظلوم، دشمن و دوست، دشواره. بایستی گره گشایی کرد. بایستی حقیقت رو باز کرد. گره های ذهنی رو باید باز کرد و این تفهیم لازم داره. فرمود اَلا وَ لایَحمِلُ هذَا العَلَم اِلَّا اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبر.
می دونید پرچم امیر المومنین سخنیش از پرچم پیغمبر بیشتر بود از جهاتی. در زیر پرچم امیرالمومنین، دشمن و دوست آنچنان واضح نبودند. دشمن همان حرف هایی رو می زد گاهی که دوست می زنه. همان نماز رو که در اردوگاه امیرالمومنین نماز جماعت می خوندند؛ تو اردوگاه طرف مقابل هم در جنگ جمل و صفین و نهروان، نماز جماعت می خوندند. حالا شما باشید چیکار می کنید؟
بصیرت خودتون رو بالا ببرید. آگاهی خودتون رو بالا ببرید. حقیقت رو باید فهمید.
در جنگ صفین، یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر، تبیین حقیقت بود. چون اون جناح مقابل که جناح معاویه بود؛ تبلیغات گوناگونی داشت. این کسی که از این طرف خودش رو موظف دانسته بود که در مقابل این جنگ روانی بایسته و مقاومت کنه، جناب عمار یاسر بود. یه جا می دید اختلاف پیدا شده، یه عده ای دچار تردید شدند، بگو مگو توشون هست، خودشو می رسوند اونجا به سرعت. براشون حرف می زد، صحبت می کرد، تفهیم می کرد، این گره ها رو باز می کرد.
نقش نخبگان و خواص و این ها هم این است که این بصیرت رو نه فقط در خودشون در دیگران به وجود بیارند. رسا بگید، روشن بگید، مبیّن بگید آنچه رو که می فهمید. هیچ انتظار نیست، حق هم نیست که انتظار باشه کسی برخلاف فهمیده خودش حرف بزنه؛ اما اونی رو که فهمیدید بگید، سعی هم کنید آنچه رو که فهمیدید درست باشه.
کجا هستند اون کسانی که، اون شخصیت های بزرگی که، دنبال جانبازی رفتند. أَینَ عَمّار؟
فرمایشات حضرت امام خامنه ای، سال 1388
پی نوشت:
صوت این مطلب در سایت اطلاع رسانی دفتر امام خامنه ای
صوت این مطلب را با کلیکی در قسمت پایین همین وبلاگ بشنوید.